Livet enligt Emma

2013-10-30
10:55:12

morgonjogg!

Godmorgon! Har haft en lugn morgon hittills. Först kom Ida hit så vi kunde fixa hennes gaddning, åt lite keso och sen tog jag en timmes joggtur. Lyckades springa bort mig lite men hittade tillbaka efter en stund! Nu ska jag duscha, äta lite och sen blir det stan och fixa några ärenden. Till eftermiddagen blir det ev bowling och sen gymmet med tjejerna. Mysdag med andra ord! Imorgon ska vi hyra lite film och sen kommer kanske mitt hjärta förbi! <3
2013-10-29
22:02:00

Ibland måste man vara modig

Usch, hade en hemsk morgon idag. Först ute och sprang 1 timme på morgonen, duschade och åkte ner på stan. Skulle bara till AF och sen på bio med Anna och barnen trodde jag, men det blev så mycket mer. Hann inte mer än kliva av bussen, det var han. Mannen från våldtäkten jag var med om för 6 månader sen. Fick panik och började gå mot af för att komma undan lite men han gick efter. Kom till af, gjorde det jag skulle och sen satt jag där tills han gått. Var som att återuppleva traumat igen när jag såg honom. Var ren tur att jag såg honom i tid annars kunde jag ha varit varsomhelst nu. På em blev det filmen Modig med barnen, liten lunch på donken med tjejerna och sen vara stöd när Ida spontantatuerade sig. Hade en liten diskussion med Victor på kvällen och sen gick jag hem o sov. Ibland måste man vara modig, även om det är tufft. Man får använda den där inre lilla hjälten och bevisa för sig själv att man klarar det. För man blir så stolt över sig själv när man väl klarat det. För i grund och botten är vi alla hjältar på vårat eget vis.
2013-10-28
20:36:42

produktiv dag!

Har haft en mycket produktiv dag idag känner jag. Gick upp och käkade frukost, den obligatoriska keson med äppelmos samt en banan. Någon som är chockad? ;)
Därefter blev det en snabb löprunda, hem och fixa mig lite och ut på äventyr. Först SÖS och hämta lön för helgen och därefter stureplan och jobba lite. Slutade vid 19.30 och firade detta med en PW till tåget ätandes 2 bananer. Nu väntar en lugn kväll med min nya lilla familj! Imorgon blir det bio med barnen, Anna och ev även min älskling, vi ska se modig på st. Ragnhildsgården. Det är bra att barnen följer med så behöver jag inte skämmas lika mycket över min förkärlek till Disney! Hahah!