Livet enligt Emma

2013-09-21
00:50:00

21 September 2013

Kalasdag för Kasper! Tårta, kakor, skratt, bus och fina människor. Vem kan önska sig med? Kvällen blev en mysig tjejmiddag med grillad kyckling, bröd, potatissallad, oct och kex följt av monopol och hallonpaj a la Emma!
Mycket prata om allt mellan himmel och jord, men i huvudet snurrar tankarna.
 
I ett förhållande är man två. Det är vi också, men trots det känner jag mig tom. Vet att han försöker så gott han kan men att aldrig ses, aldrig på kontakt, aldrig bli riktigt bekräftad börjar tära på krafter och känslor. Tänk om jag lämnar mig när hans son föds? Då är jag helt solo. Han har fått balla ur ordentligt den här helgen, men på bekostnad av mitt psyke, min hälsa och min mage. När ska jag få balla ur, släppa taget och låta honom ta hand om mig för en gångs skull? Troligen inte på ett bra tag... Risken är att det första jag gör när allt lugnat sig och vi flyttat är att festa tills jag stupar..
 
Hakuna matata- Det löser sig! I helvete heller.
2013-09-20
23:42:00

20 September 2013

Jäkla skitdag. Känns svårt att kämpa vidare. Känner mig så ensam och vet inte om jag har kraft att fortsätta längre. Fick svar från Hoting och för att vi ska få lägenheten krävs att vi har en borgenär, vart jag nu ska hitta en sån... Så den är ju bara att glömma. Så just nu "boendestrejkar jag men chips, läsk godis, film och en stund av "det-är-synd-om-mig-mys" och gav min egentligen högprioriterade lista med saker att göra en enkel biljett rakt in i väggen. Sov en stund och vaknade först när Anna kom hem med barnen. Hade tacomys, lekte frisör med milla.
 
Runt 22-tiden plingade det i mobilen. Det var ytterligare nån snubbe som bad fått för sig att jag är lättfotad. Försökte lite smidigt tacka nej till erbjudandet utan resultat så ringde Victor för att be om hjälp, tyvärr utan minsta svar. Tänk att jag ska behöva göra allting själv, blir tokig... Vill verkligen inte falla tillbaka i mitt gamla mönster av depressioner och suicidelt beteende. Men som det känns nu är det inte långt kvar till kanten på perrongen...
2013-09-19
15:34:00

19 September 2013

Mycket produktiv dag. Petra tittade förbi och hjälpte mig samla nummer till äldreboenden, restauranger, dagis och liknande platser där jag kan tänkas få jobb. Känns hoppfullt ändå, för två steg framåt och ett bak är alltid bättre än ingenting!