Livet enligt Emma

2014-02-12
19:30:09

Hur vet du att du inte kan flyga om du aldrig ens försökt?

Det händer saker i mitt liv. Varje dag händer det nått nytt, både bra och dåligt, och det är mycket som måste klicka och gå ihop just nu. Sitter i soffan och stirrar ut i natten, funderar över livet och allt som hänt, allt jag upplevt och alla dom själar som kommit och gått ur mitt liv. Vänner, nya bekantskaper, hjärtevänner och familj. Beslut jag tagit, har jag gjort rätt? Och nu när nya beslut ska tas och en framtid planeras, är jag stark nog att klara det? Det får tiden utvisa.

För att kunna börja ett liv måste man finna sig själv och vara trygg i vem man är som person. Jag virvlade bort mig under en tid, men efter dagar, nätter, ja flera dygn av tankar och funderingar börjar jag komma fram till ett svar. Jag vet vem Emma är, jag vet vad jag kan, vad jag står för och hur stark jag egentligen är. Jag vet även att jag fortfarande har frågor som måste få svar, men dom svaren får tiden och framtiden ge mig.

2014-02-01
10:37:00

1 februari 2014

Kära hjärtanes, tänk att det redan är februari. Tiden bara rusar iväg och jag hinner inte riktigt med. Vad hände med allt? Så mycket som har hänt, både bra och dåligt, i livet. Tror jag skulle behöva en dag att bara sitta ner och samla ihop mig lite. Komma ikapp och hinna förstå.

Helgen har inte jättemycket att bjuda på, ska vara hemma och vila, kurera mig, färga håret och kolla på Mello med den obligatoriska hallonpajen. Bara unna mig själv lite kärlek helt enkelt. Då nästa vecka blir väldigt späckad så vill jag passa på när jag kan. Om inte annat så för att jag behöver det!