Livet enligt Emma

2014-01-30
09:11:00

30 januari 2014

Godmorgon!
Ja, det är trots allt en god morgon. Blev väckt halv åtta imorse av att det ringde i telefonen, det var från en blomsterbutik på Värmdö där jag sökt jobb. Vi hade en kort intervju och sen bad hon mig komma in och provjobba nästa vecka. Tänk om jag får jobbet? Det vore toppen!! Behöver ett riktigt jobb, sen att resvägen blir sinnessjuk när vi flyttat får jag ta. Huvudsaken är att jag får jobba.

Så utöver det ska jag idag ringa lite samtal, gå några ärenden och masa min lata kropp till apoteket o köpa hostmedicin så jag får bli frisk nån gång. Ska även försöka få tag på älsklingen o bestämma en dag att ses, vi behöver planera framtiden lite och prata igenom allt ordentligt.

Men det blir ett senare projekt. Nu ska jag göra mig iordning och unna mig mysfrukost framför TV:n. Kolla på trassel, dricka te och bara ta hand om mig själv ett tag. Det är vad jag behöver.
2014-01-28
12:46:29

Here comes the sun!

Solen lyser, snön ligger vit på backen, fåglarna sjunger och min röst är tillbaka. Jag hostar fortfarande, men det går åt rätt håll och jag känner mig riktigt glad! Sen är det kanske en bidragande faktor att jag väntar ett spännande samtal idag. Mer än så säger jag inte just nu! Saker och ting börjar falla på plats och jag blir allt mer som jag var innan kaoset började. Skillnaden är att jag nu är jag starkare, klokare och med lite mer erfarenhet än tidigare.
Man måste våga testa sina vingar, annars flyger man aldrig.
2014-01-27
15:35:09

Somebody mixed my medicine, I don't know what I'm on.

God eftermiddag!
Hoppas det är bättre med Er än det är med mig. Natten har varit en ren mardröm, av dom 10 timmar jag låg i sängen fick jag sova max en halvtimme, resten hostade jag bort. Måtte det inte vara lunginflammation bara, det har jag verkligen inte energi eller tid till. Får hoppas på det bästa. Har fått tillbaka lite av rösten iaf, så alltid nått positivt i kaoset..

Nu ska jag ta några alvedon, prata med min älskling och sen försöka sova lite.
Puss!