Livet enligt Emma

2014-09-28
09:02:44

I brist på annat..

Hej folket,
vet att bloggen fortfarande ser ut som "Hej-kom-och-hjälp-mig" men jag ska snart rätta till det. Ska bara bli lite inspirerad först!

Har i ärlighetens namn inte haft nått att skriva på länge. Kursen jag gått är nu slut, jag har blivit antagen till arbetslinjen och har bytt hårfärg. Det är typ vad som har hänt.
Gällande mitt hår- jag har aldrig fått så många hjärtattacker på en helg. Blev lika chockad varje gång jag passerade spegeln. Men har man varit rödhårig i 4 år så är det en förståelig reaktion kan jag tycka! Haha!
Såhär blev det iallafall! Tadaaa!!2014-09-17
13:17:46

Intervju!

Snart är det dags för jobbintervju, nervös tjej! Men tror det kommer bli bra, ska bara komma ihåg att andas haha! Det är för ett jobb inom kommunen, arbetslinjen heter det. Man blir utplacerad på en tjänst på 75% inom kommunen där man får vara i 6 månader. Om man sedan trivs och allt funkar så har man chans att få fortsätta.
Som det ser ut nu kommer jag i så fall att hamna i kommunens växthus.

Va ju inte riktigt en del av min plan att jobba o bo kvar i Katrineholm, men det får gå så länge. om inte annat så har jag möjlighet att spara ihop en budget innan jag flyttar till slutmålet Gotland.

Håller tummarna för det bästa!