Livet enligt Emma

2016-08-21
20:31:35

Söndag 21 Augusti

Tjenis penis, då är jag tillbaka för ännu en uppdatering! Har hatt en väldigt mysig helg mot förmodan. Har inte hört något från XXL så tror jag lyckades slappna av mycket på grund av det. Har myst med hjärtat, hälsat på Tina, Jonas och Freja, planerat nästa veckas träning och sovit i mängder. Har även sålt av lite saker hemma. Dels för att få in lite extra pengar men även för att dom under nästa vecka kommer hem och börjar renoveringen av vardagsrummet och då vill jag göra mig kvitt sånt jag inte behöver.

Ser faktiskt fram emot Måndag och ny vecka, har en väldigt bra känsla. Som om nått jättebra kommer hända!
Men det kan även vara förväntningar på dagens middag- jag och Robban ska nämligen laga tacogratäng idag, nått av det bästa som finns!

Så nu ska jag köpa köttfärs sen jäklar ska här frossas!

2016-08-17
18:21:29

I väntan på bättre tider

Tänkte dra ett snabbinlägg medan jag ändå står här helt sysslolös och inväntar bussen.
Var ju som sagt på intervjun imorse, och var till min stora förvåning inte ett dugg nervös. Intervjun tog max 3 minuter och hann nog inte koppla förens efteråt vad som faktiskt hänt och vad jag sagt. Det jag minns tydligast är denna konversation:
-Varför ska vi anställa just Emma?
-För jag är pigg, nyfiken, söt, jävligt charmig och för att varje butik behöver en stockholmare!
Vad fan tänker jag med? 😂
Aja, fick honom att skratta iallafall!

Därefter blev det en SuperCheese på donken innan jag tog bussen hem.
Väl hemma tog jag en liten fika bestående av kaffe med extra mjölk och lite kex. Den hjälpte att lugna tankarna medans jag skickade lite jobbmail och planerade höstens bestyr.
Nu är det bara att invänta resultatet. Blir det jobb eller studier i höst? Det återstår att se.

Nu blir det en sväng till Ica Maxi för att handla kvällsmys. Man folket ska repa så är ensam ikväll med min bebis. Kanske borde baka en äppelpaj, kolla tjejfilm och packa ner bokhyllan lite? Vi får se vad jag hittar på!

2016-08-17
08:01:00

Bildbomb från Kalmar

Hade en jättefin dag igår i Kalmar. Gick upp lite extra tidigt för att hinna med så mycket som möjligt, vilket visade sig ytterst givande! Så här kommer en liten bildbomb på allt jag hann med. Nu vet jag exakt vart jag vill åka när jag fyller år!