Livet enligt Emma

2016-12-29
09:29:49

Speciell dag ❤

Två år har gått och det har varit två år fyllda av stor glädje, men också stor sorg. Det har stundtals varit både svårt och smärtsamt att lära känna och släppa in varandra. Vi har haft storslagna bråk. Vi har sårat varandra, och det finns saker som vi har sagt och gjort som jag önskar kunde vara ogjorda.

Men vår kärlek är också storslagen.

Det jag känner för honom, det är kraftfullare än alla andra känslor som existerar inuti mig. Jag älskar honom på ett sätt som har varit helt annorlunda för mig. Innan jag träffade Robban, förstod jag inte att kärlek kunde vara såhär.. explosiv, men samtidigt självsäker. Fylld av passion men också alldeles självklar.

Jag tycker att han är den i särklass finaste jag någonsin har mött. Ibland lägger jag allt annat åt sidan och så bara tittar jag på honom. Jag tycker att varenda liten bit av honom är perfekt. Ingenting gör mig så trygg och fylld av kärlek som att titta på honom och tänka på att han faktiskt är min. Vi tillhör varandra.

Två år senare och jag är fortfarande nykär i honom. Vi är inte alltid bästa vänner, ibland glömmer jag bort att jobba i team. Vi har barnsliga bråk och ibland säger vi dumma saker. Men jag blir mer kär i honom för varje dag som går. När han får mig att skratta gör mitt hjärta kullerbyttor av glädje. Han har makten att göra mig hel i en värld där jag för det mesta känner mig trasig. Han äger mitt hjärta.

Kärleken till honom är mitt äventyr. Vår historia är inte perfekt, men för varje dag blir vårt band lite starkare och vår kärlek lite tryggare.

Vår kärlek är barnslig och jag ser fram emot att låta kärleken till honom få växa och mogna med åren.

Grattis på Två-årsdagen mitt hjärta ❤2016-12-27
09:56:44

Julhelgen

Så var det dags för en liten julsummering:

23/12: Tog tåget upp till Södertälje, lämnade Bergåsa 05.45 och allt flöt på fint hela vägen upp. Blev hämtat vid stationen av Cridde, vi handlade lite, fikade och sen åkte vi hem och inväntade pappa.

24/12: Julafton. Gick upp tidigt och åkte till Hagaberg för att träffa alla igen och sjunga i kyrkan. Var helt bestämd på att inte stå i kören, men hamnade där iallafall. Åkte hem igen för lite frukostfika, öppnade paketen i julstrumpan och jag förberedde två julplanteringar som skulle till faster och farmor. På kvällen blev det julmat, paket och Sune i Fjällen.

25/4: Jul hos faster i Järna. God mat, kusinträff och skratt kan sammanfatta dagen rätt bra. Fick även en ny väska av faster, mycket snygg och lagom till skolan!

26/12: Träffade Linnéa och Gunnar, supermysigt att träffa mina älsklingar igen! ❤ Julklappar, lunch på Chopsticks, NK's julskyltning och hissåkning med Gunnar sammanfattar dagen rätt bra tycker jag.

Så ja, en fartfylld jul som givetvis följs av en liten bildbomb!


2016-12-21
09:57:29

Onsdag 21 December

Om tre dagar är det jul, det känns helknasigt. Julkänslan lyser med sin frånvaro, men om 2 dagar åker jag upp och då jäklar ska den finnas där!


Så planen för idag är julklappsinslagning, packa inför resan, städa koka kolor och om det inte hjälper- då kollar vi på Grinchen!

Men först ska jag bli klar på psykiatrin för i år. Har träffat med min ansvarige handläggare  (säger man så?) samt en läkare för diskussion om ev medicinering.
Först o främst behöver jag få hjälp med sömnen. Kan jag inte sova ordentligt blir jag grinig, och blir jag grinig blir dels dagen förstörd och dels blir det svårt att göra det jag borde- vilket blir ett problem i vår! Så förhoppningsvis kan vi hitta ett koncept där. Sen ska vi även se om vi kan få ordning på mina humörsvängningar, men det är ett senare problem. Sömnen är viktigast!