Livet enligt Emma

2016-05-16
09:55:18

Munkar och Kräksjuka

Japp, här ligger jag- Fröken jätteynklig.
Jag har åkt på nån slags kombinerad Kräksjuka/förkylningsvariant så blir soffan och serier idag. Jag blir sällan sjuk, men när jag väl blir det så blir jag jättesjuk och jätteynklig så lider med Robban som måste stå ut med mig, min stackars älskling.


Utöver detta flyter allt på bra. Ska försöka få ner alla flyttlådor från vinden i veckan, behöver kolla igenom och reda ut kaoset i dom så flytten går fortare. Även råttorna har också fått en omställning, dom bor i den lilla buren nu fram tills flytten eftersom det är bra om dom vänjer sig vid den.


Sen gjorde jag ju munkar igår också! Det var ett litet projekt men ack så goda dom blev!
Lägger upp receptet senare idag!


Nu ska jag fortsätta kolla serie, blev Keeping up with the Kardashians eftersom jag ligger efter där. Sen lutar det nog åt Grey's Anathomy. Har trots allt rätt gott om tid att kolla!
2016-05-03
17:42:27

Kurs och Nytt yrke

Japp, idag har det varit full fart!
Först upp runt kl 6 för ett tabatapass i köket, därefter mot stan för att ha kurs på Arbetsförmedlingen. Vi gick igenom mitt CV samt diskuterade framtiden lite. Står och väger mellan en utbildning, ett deltidsjobb eller att gå fortsättningskursen inom psykiatrin. Det återstår att se!

Efter Arbetsförmedlingen var det dags för äventyr. Jag fick nämligen ett samtal igår från ett städ- och trädgårdsföretag som ville att jag skulle komma och arbeta lite. Så det har jag gjort idag! Att städa tycker jag över lag är rätt kul, men att städa som yrke är nytt eftersom det är andra metoder och ett helt annat tänk än jag använder hemma.

Först på schemat stod en hemstädning, vilket kändes väldigt främmande och lite fel. Att bara valsa in i någon annans hem och röja runt. Men det är väl en vanesak antar jag, och det blev faktiskt väldigt bra.

Därefter blev det en sväng till ett kontor i Ronneby. Det var mest finstädning typ torka av lister, tavlor, lampor osv. Mycket att ta in idag, men är över lag nöjd med min insatts!
Imorgon ska jag tillbaka efter gruppen för ännu en dag med hemstädning.

Så nu ligger jag här i sängen och smälter dagen med senaste låten från Volbeat i öronen. Måste försöka komma på nån middag, frågan är bara vad? Korv kanske?