Livet enligt Emma

2017-07-16
10:12:22

Ensamtid Och Stoltheten Själv

Söndag morgon, klockan är snart tio och jag ligger fortfarande i sängen och myser. Både gubben min och kissarna sover än, men det gör mig ingenting. Jag är ledig idag för första gången på hela veckan, och tycker det är rätt skönt att vara ensam vaken. Iallafall en liten stund till.


Idag har vi en fullspäckad dag framför oss. Först och främst står gymmet på schemat. När det är avklarat ska vi handla, laga kommande veckas matlådor, städa, packa och rensa varje vrå av lägenheten. Om sex veckor får vi tillgång till den nya lägenheten och eftersom jag går i skolan igen och jobbar vid det laget vill jag få undan så mycket som möjligt redan nu.

Som sagt så är det Söndag vilket innebär att imorgon börjar en ny jobbvecka igen.
Men då är det inte bara jag som ska jobba, vilket kommer kännas lite annorlunda. Robban ska iväg han också och jobba en hel vecka på festival och göra samma jobb som vi gjorde på Sweden Rock. Kommer kännas konstigt att komma hem på kvällen och äta middag och somna ensam, men är ändå jättestolt över honom som vågar ta steget att åka iväg och jobba! Så himla roligt att han faktiskt hittat något som gör honom glad och som motiverar till en vilja att arbeta. Nu vet vi vad han ska sikta på för yrke till hösten!

2017-07-12
15:33:55

Renoveringsupdate

Sedan mars i år har Robbans lägenhet genomgått ett stambyte och därigenom också en helrenovering av kök, hall och badrum. Är så himla nöjd med hur renoveringen tar sig! Vi har börjat diskutera inredning, köpt lite smådetaljer och saker och ting börjar falla på plats nu. Saker och ting börjar falla på plats och det har börjat sjunka in att vi ska bli sambos på riktigt ❤ Det är en dryg månad kvar innan vi får tillgång till lägenheten och kan renovera det sista själva, men lägger ändå upp lite bilder av hur det ser ut just nu.


Idag har vi inte gjort så mycket. Tog sovmorgon till 11, gjorde oss iordning och sen blev vi upphämtade av Dansken, Becca och Mia. Vi tog en sväng in till stan för att uträtta lite ärenden (bl.a stänga av elen i lgh), sen tog vi en fika på Café 3G och i skrivande stund sitter vi hemma hos Dansken och dricker mer kaffe. Återstår att se vad resterande dag har att erbjuda.
Får passa på att njuta medan jag kan, imorgon vankas det jobb och uppladdning för ännu en jobbhelg!

2017-07-03
14:08:09

När ledighet är som bäst

Äntligen efter 8 långa dagar på jobbet är jag ledig! Innan jag klockar ut för idag ska jag fixa grejer till kissarna och vi ska städa lite hemma eftersom lägenheten förbesiktas imorgon. Men när det är gjort, då lägger jag fötterna högt, beställer pizza, tar ett glas vin och hänger framför Netflix. Det är jag värd!


Imorgon är det dags för gymmet igen. Eftersom jag jobbat så mycket och så konstiga tider har vi inte lyckats ta oss till gymmet sen i onsdags, men det blir det ändring på imorgon. Så himla gött att finna träningsglädje med sin bättre halva. Hejja oss ✌💪