Livet enligt Emma

2017-06-28
22:26:00

Frihet är en underskrift

Vilken jäkla dag! Först uppe med tuppen vid 07.30, laga frukost, väcka mannen och sen sitta i telefon. Därefter in till stan för att skriva på uppsägningen av lägenheten och därefter blev det gymmet 90 minuter. Känns super att kunna peppa varann och kunna trycka ur dom där sista repsen!
 
När vi tränat klart bar det av raka spåret hem för lite lunch och ompackning av väskan innan det bar av till jobbet. Blev ett kvällspass idag trots att kroppen och ryggen egentligen skrek N E J. Som tur är hade jag mycket adminjobb Idag, bl.a en arbetsskadeanmälan att skicka så det gick rätt bra ändå!
 
 
2017-06-28
09:54:00

Nocco Coffee

Alltså, jag måste ju bara ta upp den här som fångade mina ögon härom dagen. Nocco har släppt en ny smak- Nocco Coffe! Jag som är tokig i Nocco kommer kasta mig över denna när den släpps i butik!
 
Såhär beskriver Gymgrossisten den nya Noccon:
 

Twenty by NOCCO Protein Coffee är ett innovativt proteinrikt alternativ till vanligt kaffe, med en fantastisk smak och utmärkta näringsvärden!

  • Uppiggande
  • Fantastisk smak
  • Lågt kolhydratsinnehåll
  • Hög proteinhallt

Äntligen så kan du bota dina protein- och kaffecravings med en och samma produkt! Twenty By NOCCO Protein Coffee ett välsmakande kaffe som innehåller hela 20 gram protein. Kombinerat med 87 mg koffein så passar den perfekt som ersättare till morgonkaffet, eller som en extrauppladdning inför gympassen.

Doseringsanvisning: Drick en Twenty by NOCCO Protein Coffee närhelst du behöver extra energi under dagen.

Känns superspännande att testa denna och magkänslan säger att Nocco kommer bli ett miljonföretag på mig!

 

 

2017-06-27
21:19:42

Tisdag 27 Juni

Idag är jag trött. Bitter. Allmänt otrevlig helt enkelt. Lång dag på jobbet där allt som kunde gå fel, gick fel...
Strul med lönekontoret, irriterade brukare och allmänt stressad och klumpig dag. Men är mitt i veckan, bara att bita ihop för snart är Fredagen här igen och då får jag umgås med alla härliga människor från Piratcampen igen! Bio, minigolf och en öl eller två på Dragsö! Perfekt uppladdning inför jobbhelgen!

Nu ska jag packa väskan till morgondagen med papper, böcker, jobbkläder, gymgrejer och mat för hela dagen! Sen vankas det myskväll med gubben. Gäller att passa på nu när jag har en så späckad vecka med jobb.
 
Det är inte klokt egentligen, imorgon skriver jag på uppsägningspapprena på lägenheten, och om knappt 3 månader är vi officiellt sambos. Det är såna ljuspunkter i livet ger motivation i vardagen att kämpa på med allt.
Myskvällar med ljus, att se en serie tillsammans eller (det bästa av allt) att träna tillsammans. 
Japp, vi tränar tillsammans! Vi går inte efter samma schema, långt ifrån, men vi åker dit och hem tillsammans, hjälps åt med kosthållning, mått, kaloriräkning och att hålla motivationen uppe. Känns fantastiskt att få träna med sin bästa vän och kunna finna glädje i det. Jag tror verkligen det är sant som dom säger- Par som tränar ihop håller ihop!