Livet enligt Emma

2015-01-27
16:51:45

Vad som hänt sen sist!

Herre min je vad tiden rullar iväg. Jag har haft helt galet mycket sista tiden, både roligt och tråkigt.
Men ska försöka sammanfatta allt som hänt sen sist!

Först och främst så har jag ju börjat på ett nytt jobb inom kommunen. Jag arbetar på kommunens växthus i Rosenholm och stortrivs verkligen! Förvisso väldigt tidiga mornar, men det är inte fel med såna rutiner. Jag lär mig något nytt varje dag och det känns knappt som att jag arbetar.

Sen har jag, som ni kanske noterat, skaffat en ny kille. Jag är fortfarande bra vän med Victor och han är guld värd för mig. Bättre bästis finns nog inte!
Men tillbaka till mitt nya kap- Robban.
Tänk att jag skulle behöva åka till Blekinge för att hitta mig en vettig karl? Förvisso hade jag redan planer på att flytta neråt landet, plugga, starta butik och köpa mig en hund så helt olägligt var det inte att han dök upp. Dock hade jag kanske inte tänkt mig bo riktigt så långt söder ut, men vad gör man inte för kärleken? Ce la vie ^^

Mer då? Det är nytt år, vilket innebär nya möjligheter! Så snart det blir lite lugnare på jobbet ska även träning börja tas mer seriöst, men i nuläget är det helt enkelt för mycket med 2 jobb, träning och plugga företagande. Så det får bli vårens projekt! :)

I skrivande stund sitter jag på tåget till Karlskrona, ska strax kliva av och möta upp nya svärmor som kör mig hem till sig där hjärtat väntar!