Livet enligt Emma

2013-08-27
20:54:00

27 augusti 2013

Livet är inte alltid så lätt och tillvaron i lägenheten börja tära på oss alla. Vi har ingenstans att gå undan på, där vi kan stänga in oss och få egen tid. Där vi kan vara Emma och Victor för en stund. Vi har gjort oss en liten fristad i hembygdsparken vid en brygga. Bara vatten och några timmerstugor så långt ögat når. Det är vårat lilla paradis. Dock, det är bara en tidsfråga innan det är frost och vi inte kan sitta vid våran brygga längre. Det här kommer inte funka i längden. Nått måste hända, och det snart.
2013-08-24
10:53:00

24 Augusti 2013

Livet rullar på, inga jobb ännu men vi letar vidare med ljus o lykta! Trivs riktigt bra i Strömsund faktiskt. Det är lugnt, skönt och böst av allt- ingen vet vem jag är eller vart jag kommer från! Det här blir bra, det känns verkligen som att nu kan det bara gå uppåt. Men situationen med morgonrutiner måste bättras. Självklart ska barnen få rita, se på TV, leka och vara barn! Men man behöver inte nödvändigtvis kombinera det med en tävling i vem som kan låta mest. Det börjar märkas lite på Victor att han behöver få sova ut, stackarn är ju van att få vakna i lugn och ro vid 11, nu blir han väckt vid 7. Men förhoppningsvis blir det snart bättre.
Älskar mina syskonbarn och vill att dom ska få det bästa av det bästa, men dom måste också lära sig respekt.
2013-08-17
14:43:00

17 Augusti 2013

Äntligen framme i Strömsund! Blev lite nervös ett tag då pengarna Vi blivit lovade inte dök upp. Men efter några timmars jakt fick vi låna pengar av Cridde, pappas sambo. Så efter mycket om och men kom vi fram. Nu kan vi få landa och börja på något nytt. Nu börjar livet! <3