Livet enligt Emma

2014-11-13
10:33:17

Torsdag 13 November

Solen skiner, fåglar kvittrar och... Nej, nu överdrev jag. Det är faktiskt svinkallt ute, men jag är lycklig ändå för det är VARMT i min lgh, närmare bestämt 26 grader, och jag behövde bara sova med 1 tunt täcke och tisha vilket jag inte gjort sen i somras! Min fastighetsskötare är bäst!!
Inga mer blå tår!

Idag då iaf så har jag mycket att göra! Lämna papper på banken, möte på AF för att äntligen göra min inskrivning vilande, ringa marlene, boka om läkarbesök och slutligen städa hemma samt ta tag i min vidriga golvbrunn. Och ja, jag erkänner att jag inte gjorde det sist. Men jag lyfte på brunnslocket och magen höll på o vända sig så det gick inte! Men nu måste jag för sen börjar jag jobba o då finns det varken tid eller ork.. Ångest!! >.<

Men en sak i taget, först frukost och hitta nått att ha på mig!

Over and Out!Bild från gårdagen med Theo!
2014-11-11
09:06:09

Öva, öva, öva...

Klockan är nu 08.50 och jag har hittills tryckt på snooze 15 gånger.. Och jag kan faktiskt inte avgöra om det är för att jag är trött, ligger väldigt bra, det är kallt ute eller helt enkelt bara försöker undvika att det som komma skall. Jag ska nämligen till tandläkaren idag, en av mitt livs stora fobier. Det är liksom min mun och jag vill inte att andra ska stå o gräva i den, speciellt inte med massa verktyg.. Att sen dagens tandläkare är en lärling gör ju inte precis saken bättre. Man stoppar inte fingrarna i min mun ostraffat, gör det ont så bits jag.. Det är fakta.

Jag menar hur tänker man när man väljer att bli tandläkare? Det kan verkligen inte finnas något värre Jobb, och vill man frivilligt stoppa in fingrarna i andras mun hela dagarna? Eller är det bara den inre masochisten som behöver få komma ut..? Jag blir ju hellre typ sopgubbe isf...

Men får köpa en påse geléhallon efteråt och gosa med Theo som tröst!
2014-11-10
13:29:28

Måndag 10 November

Regn, regn och mera regn... inte mitt favotitväder precis, men det ger en bra anledning till att stanna inne och kolla på film, gå igenom högskolekataloger, tända ljus och bara mysa. Men innan jag kan göra det ska theos klor klippas. Det är icke en samarbetsvillig pojke på den fronten. Men efter en stund på fotbollsplanen blir han nog gladare, och förhoppningsvis trött nog att han ligger still!